Закупівлі

24.01.2022р. уповноваженою особою закладу дошкільної освіти (ясел-садка) «Золотий ключик» Калуської міської ради в електронній системі публічних закупівель «Prozorro» на веб- порталі уповноваженого органу prozorro.gov.ua розміщено повідомлення про намір укласти договір ID: UA-2022-01-24-012952-b під час застосування переговорної процедури.

З метою забезпечення виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 16грудня 2020р. №1266 щодо оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості по закупівлі  «Постачання теплової енергії» – ID: UA-2022-01-24-012952-b, уповноважена особа ЗДО (ясла-садка) «Золотий ключик» Калуської міської ради повідомляє:

1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Постачання теплової енергії має бути цілодобовим, стабільним і дотримувати договірної величини потужності, гарантований рівень надійності, граничні показники якості теплової енергії в межах показників, визначених державними стандартами. 

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Відповідно до затвердженого кошторису закладу на 2022рік для КЕКВ 2271 «Оплата теплопостачання» затверджено 936 500,00 грн.

3.Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

З метою забезпечення цілодобового, стабільного постачання теплової та зважаючи на те, що КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО “КАЛУСЬКА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ” КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ є суб’єктом господарювання, яке здійснює господарську діяльність на ринку послуг з постачання теплової енергії за регульованим тарифом та займає монопольне (домінуюче) становище на вказаному ринку в межах мереж, що ним експлуатуються, відповідно до положень п.2 ч.2 ст.40 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон), уповноважена особа ЗДО (ясел-садка) «Золотий ключик» Калуської міської ради прийняла рішення застосувати скорочену переговорну процедуру закупівлі послуг з постачання теплової енергії з причини «відсутність конкуренції з технічних причин».

Очікувана вартість закупівлі – 936473,40грн.                                             

Детальніше за посиланням на відкритті торги в електронній системі публічних закупівель«Prozorro»:                                                                     

   https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2022-01-24-012952-b

05.01.2022р. Уповноваженою особою Закладу дошкільної освіти (ясел-садка) «Золотий ключик» Калуської міської ради в електронній системі публічних закупівель «Prozorro» на вебпорталі Уповноваженого органу prozorro.gov.ua розміщено оголошення про проведення відкритих торгів щодо закупівлі «М’ясо (М’ясо яловичини; Куряче філе; Свинина)» – ID: UA-2022-01-05-001981-c за процедурою відкриті торги.

З метою забезпечення виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020р. N1266 щодо оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості по закупівлі «М’ясо (М’ясо яловичини; Куряче філе; Свинина)» – ID: UA-2022-01-05-001981-c, уповноважена особа Закладу дошкільної освіти (ясел-садка) «Золотий ключик» повідомляє:

  1. Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
  2. Найменування товару – М’ясо яловичини

Кількість товарів – 335 кг.

Вимоги щодо якості: Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ 4426:2005 «М’ясо. Яловичина у відрубах. Технічні умови», ДСТУ 6030:2008 «М’ясо. Яловичина та телятина в тушах, півтушах і четвертинах. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших нормативних документів на відповідний вид продукції.

М’ясо яловичини повинне бути:

– охолоджене;

– з задньої або спинної або грудної частини;

– без кістки;

– свіжим та якісним (мати характерний м’ясний запах, колір поверхні – від рожевого до темно-вишневого; без стороннього запаху; без залишків внутрішніх органів, шкіри, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканин, побитостей, синців, забруднення).

Товар повинен постачатися напівфабрикатами, великими кусками

  1. Найменування товару – Куряче філе

Кількість товарів – 1780 кг.

 Вимоги щодо якості: Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ 3143:2013 «М’ясо птиці. Загальні технічні умови», Наказу міністерства охорони здоров’я України № 694 від 06.08.2013 «Про затвердження Гігієнічних вимог до м`яса птиці та окремих показників його якості», діючим ГОСТ, ГСТУ, ДСТУ або ТУ У, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших нормативних документів на відповідний вид продукції.

 Куряче філе повинне бути:

– охолоджене;

– без кістки (може включати хрящ (м’який кінчик грудини) до 2 % ваги);

– без шкіри;

– свіжим та якісним (чистим, без будь-яких видимих чужорідних матеріалів, бруду та крові; без стороннього запаху; без видимих плям крові, за винятком дрібних та незначних; без серйозних ударів).

  1. Найменування товару – Свинина

Кількість товарів – 330 кг.

Вимоги щодо якості: Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ 7158:2010 «М’ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови», ДСТУ 4590:2006 «Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови», діючим ГОСТ, ГСТУ, ДСТУ або ТУ У, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших нормативних документів на відповідний вид продукції.

М’ясо свинини повинне бути:

– охолоджене;

– без кістки;

– великими шматками, з відповідної частини напівтуші (лопатка, корейка, тазостегнова  частина);

– свіжим та якісним (мати характерний м’ясний запах, колір – від світло-рожевого до червоного; без ослизнювання та стороннього запаху; без залишків внутрішніх органів, шкіри, щетини, згустків крові, бахромок м’язової та жирової тканин, забруднень, синців, побитостей).

  1. Загальні вимоги

Умови поставки: партіями, за заявками Замовника, протягом 2022 року або до повного виконання сторонами договірних зобов’язань. Доставка товару виконується силами і за рахунок Учасника. Поставка продукції виконується протягом 3 (трьох) календарних днів з моменту одержання Учасником письмової/усної заявки Замовника будь-яким способом (по телефону, листом, по факсу, або по електронній пошті), якщо інший строк поставки не буде узгоджений сторонами додатково.

 Товар повинен бути свіжим та якісним, не повинен містити небезпечні для організму речовини, до складу яких входять штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Товар повинен бути фасований у тару із матеріалів, дозволених до застосовування центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров’я для контакту з харчовими продуктами

 Залишки терміну зберігання отриманих продуктів повинні бути не менше 50% до загального терміну зберігання.

Замовник має право при поставці кожної окремої партії м’яса вимагати проведення незалежної експертизи та лабораторних досліджень щодо якісних показників м’яса та їх відповідності вимогам замовника за рахунок Учасника. В такому випадку Учасник зобов’язаний вжити заходів щодо забезпечення відбору та доставки проб м’яса до лабораторії та здійснити оплату відповідних лабораторних досліджень на умовах та у строки, визначені замовником. Замовник залишає за собою право вибору лабораторії, що здійснюватиме дослідження м’яса щодо якісних показників. Учасник повинен скласти та надати відповідний гарантійний лист.

 Транспортний засіб для перевезення товару повинен бути чистим та проходити санітарну обробку з використанням засобів чищення та/або дезінфекції. Водії та особи супроводжуючі товар повинні мати особову медичну книжку з результатами прожодження обовязкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом..

  1. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: Відповідно до затвердженого кошторису закладу на 2022рік на 2230 «Продукти харчування» затверджено 1 123 200,00 грн., згідно розприділення очікувана вартість предмета закупівлі становить 332 350,00 грн
  2. Обґрунтування очікуваної вартість предмета закупівлі: З метою забезпечення даними продуктами харчування, уповноважена особа ЗДО (ясла-садок) «Золотий ключик» затвердив тендерну документацію для проведення закупівлі за процедурою відкритих торгів «М’ясо (М’ясо яловичини; Куряче філе; Свинина)» – ID: UA-2022-01-05-001981-c, очікуваною вартістю 332 350,00 грн. , а саме:

М’ясо яловичини : 335кг.* 190,00 грн. = 63 650,00 грн.

Філе куряче : 1780кг.* 125,00 грн. = 222 500,00грн.

Свинина : 330кг*140,00 грн =46 200,00

Посилання на відкритті торги в електронній системі публічних закупівель «Prozorro»:  https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2022-01-05-001981-c

11.02.2021р. тендерним комітетом закладу дошкільної освіти (ясел-садка) «Золотий ключик» Калуської міської ради в електронній системі публічних закупівель «Prozorro» на веб- порталі уповноваженого органу prozorro.gov.ua розміщено повідомлення про намір укласти договір ID: UA-2021-02-11-005497-c під час застосування переговорної процедури.

З метою забезпечення виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 16грудня 2020р. №1266 щодо оприлюднення обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості по закупівлі  «Постачання теплової енергії» – ID: UA-2021-02-11-005497-c, тендерний комітет ЗДО (ясла-садка) «Золотий ключик» Калуської міської ради повідомляє:

1.Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Постачання теплової енергії має бути цілодобовим, стабільним і дотримувати договірної величини потужності, гарантований рівень надійності, граничні показники якості теплової енергії в межах показників, визначених державними стандартами. 

2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Відповідно до затвердженого кошторису закладу на 2021рік для КЕКВ 2271 «Оплата теплопостачання» затверджено 381200,00 грн.

3.Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:

  • З метою забезпечення цілодобового, стабільного постачання теплової та зважаючи на те, що КП «Водотеплосервіс» є суб’єктом господарювання, яке здійснює господарську діяльність на ринку послуг з постачання теплової енергії за регульованим тарифом та займає монопольне (домінуюче) становище на вказаному ринку в межах мереж, що ним експлуатуються, відповідно до положень п.2 ч.2 ст.40 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон), тендерний комітет ЗДО (ясел-садка) «Золотий ключик» Калуської міської ради прийняв рішення застосувати скорочену переговорну процедуру закупівлі послуг з постачання теплової енергії з причини «відсутність конкуренції з технічних причин».
  • Очікувана вартість закупівлі – 381 189,90 грн.                                                Детальніше за посиланням на відкритті торги в електронній системі публічних закупівель«Prozorro»:                                                                        https://zakupki.prom.ua/gov/tenders/UA-2021-02-11-005497-c

15.12.2022р.

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА  ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ТА/АБО ОЧІКУВАНОЇ

ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ.

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. №710 «Про ефективне використання коштів» надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Назва предмета закупівлі Електрична енергія, ДК 021:2015: 09310000-5 Електрична енергія
Обґрунтування
розміру бюджетного
призначення
234 000,00 грн. розмір бюджетного призначення, визначений
відповідно до потреби на 2023рік згідно фактичних даних за 2022р
Обґрунтування
технічних та якісних
характеристик
закупівлі
Обсяги визначено відповідно до потреби. Технічні та якісні характеристики
предмета
закупівлі
визначені з
урахуванням
загальноприйнятих норм і
стандартів
для зазначеного предмета
закупівлі.
Обґрунтування
очікуваної вартості
предмета закупівлі

Визначається з урахуванням положень Примірної методики
визначення очікуваної вартості предмета закупівлі,
затвердженої
наказом Уповноваженого органу від 18.02.2020 № 275 та обрахована

відповідно
до
біржових
котирувань
(https://www.ueex.com.ua/exchange-quotations/electric-power/), індексів
РДН та з врахуванням індексів сезонного коливання цін, рівня
інфляції закладеного у держбюджеті на 2023 рік.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Solve : *
6 + 2 =