День Героїв Небесної Сотні

Пам’ятний день встановлено указом Президента України Петра Порошенка 11 лютого 2015 року з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, завдяки яким змінено хід історії нашої держави, гідного вшанування подвигу  Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності (листопад 2013 року — лютий 2014 року), захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України.

Повстати проти системи цинічної брехні та фальші є неабияким подвигом. На нього здатні тільки справжні герої. Встати, розправивши плечі і голосно сказати: « Я не згоден!», а не перешіптуватися по закутках, шукаючи винних. Саме так вчинили воїни «Небесної сотні». Вони вирішили, що краще вмерти за правду, ніж все життя жити у брехні. Не чекали, поки зміниться “хтось” чи “щось”. Не надіялися на “когось”. Не ховалися за чужими спинами, чи “сотнею оправдань”. Вони почали із себе міняти цей світ із думкою: «Як не я – то хто ж». Одним із цих воїнів став Ігор Дмитрів, житель нашого міста.Ще довго-довго з покоління в покоління будуть передавати батьки синам і дочкам, а ті своїм дітям спогади про тих, хто залишив життя земне у 2013-2014 рр. Ця подія сколихнула весь світ, не залишила байдужою жодної душі.19-20 лютого дні вшанування пам’яті Небесної Сотні. Ці події не могли залишитись без уваги колективом дошкільного навчального закладу (ясел-садка) «Золотий ключик».
З метою патріотичного виховання вихователі підготували і провели різноманітні заходи присвячені річниці кривавих подій на Євромайдані.

У нашій пам’яті вони назавжди залишаться

Вихователь Кирик Н.Й. про події на майдані

Вихователь Рібун Н.В. з групою “Ангелятко”

Вихователь Березовська Г.В.: “Вони повинні жити в нашій пам’яті!”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Solve : *
4 + 3 =